dissabte, 2 de febrer de 2019

CONFLICTE TAXI-VTC. REFLEXIONS COLATERALS


En el conflicte entre el sector del Taxi i el de VTC el debat s'ha plantejat en termes maniqueus de bons i dolents. I molts cops sense analizar quin és el veritable conflicte de fons. 

Estem davant d'un conflicte entre legítims interessos de les dues parts. Però convindria no oblidar que  també tenen la paraula i intervenen altre actors, els diferents nivells d'administració pública, els Tribunals de Justícia i els organismes de la competencia. 

També és una oportunitat per aprofundir en els valors que hi ha darrera del conflicte i debatre sobre quin és el tipus de societat que volem construir. 

Un dels conflictes més profunds i alhora més amagat del segle XXI és el que confronta una societat de ciutadans front una societat de clients. 

Aquí us deixo l'article publicat a eldiario.es
https://www.eldiario.es/zonacritica/Taxi-VTC-reflexiones-colaterales_6_862023809.html

2 comentaris:

ahmed ha dit...

من خلال شركتنا القوية في نقل الأثاث في قطيف ، الرياض إلى جدة والعديد من الأماكن المختلفة ، ستحصل على التميز في الخدمة ، مع العلم أننا نعرف مدى اهتمام العميل والمعاناة التي تواجهها المشاكل أثناء نقل الأمتعة ، لذلك قدمنا ​​لهم وسائل نقل آمنة وحديثة بالإضافة إلى أنها سهلة وبأسعار معقولة.
شركة نقل عفش

yanmaneee ha dit...

air jordan
goyard
supreme clothing
off white
balenciaga
moncler
balenciaga triple s
supreme new york
canada goose outlet
supreme hoodie

Publica un comentari