dimarts, 29 d’agost de 2017

Entrevista a El Món a RAC1

Us deixo l'enllaç a l'entrevista que m'han fet a El Món a RAC1 avui:

Link a l'entrevista

6 comentaris:

Lo marraco ha dit...

Lamentable; cada cop més semblant al PSC que s'assembla més al PSOE. Espero que quan calgui triar entre la llei espanyola i el poble, sàpiguen què fer tot i que no ho tinc gaire clar. Em fa l'efecte que CSQEP confon fer oposició al GOvern amb anar contra el referèndum; per això ja tenim el PP el PSOE i C`s. No cal més gent.

Anònim ha dit...

Comparteixo tot el que vas dir ahir a RAC 1. Gràcies Joan per la teva exposició tant clara sobre el que estan fent els de Junts pel Si i la CUP, desvirtuant al propi Parlament de Catalunya.
Salva Lara

Lo marraco ha dit...

Els qui desvirtuen el Parlament són els qui, com CSQEP, diuen que ha d'estar sotmès no a la voluntat dels catalans, sinó del Govern espanyol. SI creuen que és un Parlament inútil, per què hi són? Si són sobiranistes, han de tenir clar que, per definició, la sobirania s'exerceix sense demanar permís.

Anònim ha dit...

Josep del alma mía. Per aplicar la sobirania, cal tenir-la, cal que te la reconenguin els demés, les lleis, l'Estat, la Unió Europea, els Estats Europeos i mondials. Si no, l'únic que podem ser tu i jo, siempre que les dones i els fills/filles (si es que les tenis) ens deixin, és ser els reiets de la casa, o els presidents de la República d'Ikea.

Lo marraco ha dit...

Estimat anònim: doncs res, esperarem eternament que Espanya ens vulgui deixar fer un referèndu, Déu-n'hi do amb els "revolucionaris" de CSQEP. Sí més nom haurien de ser honestos i dir que no es posicionen clarament a favor del referèndum per no perdre el vot espanyolista que e sdisputen amb C's a llocs com Nou Barris, gràcies als què la Colau és alcaldessa. No és moment per ambigûitats ni per covardies.

yanmaneee ha dit...

lebron james shoes
supreme clothing
hermes
adidsas yeezy
supreme
golden goose
yeezy shoes
kyrie 6
longchamp handbags
yeezy boost

Publica un comentari