diumenge, 17 de juliol de 2016

PROPOSTA DE CONCLUSIONS DE LA COMISSIÓ D'ESTUDI DEL PROCÉS CONSTITUENT DE CSQEP

Si voleu conèixer la proposta de conclusions de CSQEP a la Comissió de Procés Constituent millor la llegiu sense intermediaris. Feu clic aquí 


2 comentaris:

pol ha dit...

—Per què dieu que els comuns es volen carregar el procés?
—Bé, ells han fracassat en el seu full de ruta. És a dir, volien transformar Espanya. I és evident que Podem no té força, ni la tindrà en una repetició d’eleccions, ni d’aquí a quatre anys. Espanya és sòlida i hi ha un 70% de votants que no vol un canvi profund. Per tant, el full de ruta de CSQP per a canviar Espanya és tan magre com el full de ruta del PSC per a canviar l’estat espanyol. És igual. Llavors, com que no poden guanyar la partida del poder a Espanya, en juguen una segona per a intentar dominar l’hegemonia cultural. A la política catalana el punt central és el procés, és indiscutible, és un domini de l’hegemonia cultural. Ells voldrien ser-hi, però no en són capaços. Com que saben que no poden guanyar, condicionen. Saben que som els seus rivals i per això han de destruir el nostre discurs independentista.

—Creieu que és una proposta que tenen definida?
—Sí, ells volen destruir el nostre relat polític per intentar fer imperar el de canvi social. Anar guanyant petits espais de poder fins a arribar a la Generalitat, perquè a Espanya no poden fer-ho. I per guanyar la Generalitat han de dominar l’hegemonia cultural que hi ha a Catalunya, que és la independència. Volen que el procés deixi de ser al marc central i que així puguin imposar el seu.

—Des de quan creieu que opten per aquesta línia?
—D’ençà que el 26-J es va morir el seu relat. No és improvisat i ho porten a terme ara. La seva praxi és la de tota la vida, com va fer el PSUC i ICV. L’esquerra sempre ha intentat guanyar la socialdemocràcia dominant el discurs i el llenguatge. Tanmateix no els ha servit gaire perquè apliquen un manual que funcionaria a països amb pocs mitjans de comunicació i amb poca polaritat política.

http://www.vilaweb.cat/noticies/catalunya-si-que-es-pot-vol-destruir-el-discurs-independentista/

yanmaneee ha dit...

supreme new york
moncler jackets
kobe shoes
kenzo clothing
pandora jewelry
off white
cheap jordans
yeezy
yeezy shoes
kyrie 3

Publica un comentari