dijous, 28 de novembre de 2013

REGENERACIÓ DEMOCRÁTICA I REFORMA CONSTITUCIONAL

  Dissabte passat vaig intervenir juntament amb Ramón Jáuregui al debat que, sota el nom 'Regeneració democràtica i reforma constitucional', va organitzar Esquerra Federal a L'Hospitalet.

Aquí teniu la meva intervenció:
Vull que les meves primeres paraules siguin per agrair a Federalistes d’Esquerres la invitació que m’heu fet per compartir unes reflexions sobre la necessària regeneració democràtica i el paper que hauria de jugar la reforma constitucional. Una reflexió oportuna, especialment en uns moments tan poc donats a la reflexió serena. 
Mentre celebrem aquest acte, a tota Espanya s’estan produint importants mobilitzacions contra les polítiques antisocials del govern del PP i en defensa del sistema públic de pensions. 

Per veure llegir el text complet fes clic aquí 

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gracies per aquesta intervenció, tot i que hi ha algunes reflexions de les que discrepo.
La voluntat d'autogovern va sorgir probablement d'algunes èlits locals com a oportunitat. Però també es pretenia per part de les forces d'esquerres
per tal de que hi hagués un govern més sensible als problemes locals, i a la protecció de la cultura catalana. Gracies a això podem evitar el que ha passat amb canal 9, o hem aconseguit una bona cohesió social amb la immersió lingüística. La voluntat d'autogovern malauradament ha anat associada a la protecció de la cultura pròpia: només cal veure cóm està el català i com està per exemple l'aragonès.
Estic d'acord però que una catalunya independent amb CIU amb majoria absoluta seria més del mateix.
Salutacions
Valentí Navarro

Publica un comentari a l'entrada