dijous, 28 de novembre de 2013

REGENERACIÓ DEMOCRÁTICA I REFORMA CONSTITUCIONAL

  Dissabte passat vaig intervenir juntament amb Ramón Jáuregui al debat que, sota el nom 'Regeneració democràtica i reforma constitucional', va organitzar Esquerra Federal a L'Hospitalet.

Aquí teniu la meva intervenció:
Vull que les meves primeres paraules siguin per agrair a Federalistes d’Esquerres la invitació que m’heu fet per compartir unes reflexions sobre la necessària regeneració democràtica i el paper que hauria de jugar la reforma constitucional. Una reflexió oportuna, especialment en uns moments tan poc donats a la reflexió serena. 
Mentre celebrem aquest acte, a tota Espanya s’estan produint importants mobilitzacions contra les polítiques antisocials del govern del PP i en defensa del sistema públic de pensions. 

Per veure llegir el text complet fes clic aquí 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracies per aquesta intervenció, tot i que hi ha algunes reflexions de les que discrepo.
La voluntat d'autogovern va sorgir probablement d'algunes èlits locals com a oportunitat. Però també es pretenia per part de les forces d'esquerres
per tal de que hi hagués un govern més sensible als problemes locals, i a la protecció de la cultura catalana. Gracies a això podem evitar el que ha passat amb canal 9, o hem aconseguit una bona cohesió social amb la immersió lingüística. La voluntat d'autogovern malauradament ha anat associada a la protecció de la cultura pròpia: només cal veure cóm està el català i com està per exemple l'aragonès.
Estic d'acord però que una catalunya independent amb CIU amb majoria absoluta seria més del mateix.
Salutacions
Valentí Navarro

ahmed599 ha dit...

immediately before the dye cleanliness to ensure that no part of the pesticide evaporation and also because the dye cleaning above the pesticide completely ensure the total annihilation of that insect and ensure that they do not appear in the building that has been combated after that.
شركة مكافحة النمل الابيض بالقصيم
شركة مكافحة حشرات بالقصيم
شركة رش مبيدات بالقصيم
شركة الانوار لمكافحة الحشرات

Publica un comentari