dimecres, 14 de març de 2012

Gràcies

La vida ha volgut que hagi coincidit els intents del President del Govern, Sr Rajoy de fer-nos callar davant les critiques a la seva política amb la mort de Teresa Pamies. Això m'ha permès reivindicar la seva persona i la de la seva generació. Una generació de gegants que mai van callar, com no callarem nosaltres.

Gràcies Teresa, Maria Salvo, Antonia Garcia, Pili Claudin.

Gràcies a totes vosaltres, dones que ens heu transmès valors i força per resistir.Joan

4 comentaris:

LLuis ha dit...

Hola Joan,

felicitats per la teva intervenció/intervencions, la veritat és que estàs fent un gran treball. La réplica a la intervenció de Rajoy mostra que les coses surten del cor i amb ànima lluitadora.

Segueix així, estem molt satisfests ens sentim recolçats

Unknown ha dit...

Hola JOan,

Em sumo al comentari anterior. Per cert, he canviat la URL del meu bloc, si el vols rectificar és el següent: ulldeverecula.blogspot.com

Salut i endavant!

Anònim ha dit...

Benvolgut Joan

Tens raó; no hem de callar mai. Tot i que cada cop ens sentim més sols davant les piconadores neocon.es i neocon.cat, hem de continuar explicant. Permeteu-me a tots que us expliqui una anècdota: La meva àvia, que en pau descansi, s'aixecava a les quatre de la nit per anar a treballar. I quan li vaig preguntar a quina hora posava el despertador, ella em contestà que no en tenien. - I cóm sabieu que eren les quatre de la nit?- vaig preguntar. - Perquè sabiem l'hora mirant els estels....-. Doncs això, no callem i mirem els estels, que seran una bona guia.

Valentí Navarro

yanmaneee ha dit...

moncler jackets
golden goose
yeezy shoes
jordans
hermes handbags
jordans
off white
balenciaga shoes
yeezys
kyrie shoes

Publica un comentari