dilluns, 14 de novembre de 2011

AGRAÏMENT AL PROFESSOR I AMIC MANUEL CASTELLS PEL SEU SUPORT

Vull agrair el suport rebut pel professor Manuel Castells a la meva
candidatura al Congrés dels Diputats.

Com podeu imaginar, rebre el suport d'una persona amb la seva
autoritat acadèmica i científica, m'omple d'orgull.

Aquesta és la carta que m'ha fet arribar i que m'ha autoritzat a fer pública.

5 comentaris:

Joan Carles Viñolas ha dit...

"A sobre hem de callar?", No callarem. Direm a la gent d'esquerres que NO votin a Joan Coscubiela. És una alternativa que va en la mateixa linea de poca democràcia interna dins d'Iniciativa. És el moment de dir al companys i companyes que volen més democràcia dins Iniciativa que NO votin a Joan Coscubiela. Així com en Joan Herrera va ser escollit per en Rafel Ribó, i Joan Coscubiela fitxat per Jo ...an Herrera i Rafel Ribó com si fos una estrella, i posteriorment amb ambdós casos plebiscitats pel partit, cal dir que a la militància de base no els hi és permés de plantejar alternatives per la manca de democràcia interna dins Iniciativa. Perquè no se'ls ha permés de crear una xarxa social 2.0 de militància que pogués posar-se en contacte els uns amb els altres amb la finalitat dels que dirigeixen el partit no perdessin poder de decisió d'adalt a baix. NO votis en Joan Coscubiela, no és la opció democràtica.

Albert S. Carmona ha dit...

Sí que existeix una xarxa social 2.0 pels militants d'Iniciativa, segons sé. Crec que es diu www.ecosfera.cat

Anònim ha dit...

Em sembla que aquest Joan Carles no sap massa de què parla. D'entrada entre la sortida de Ribó i l'entrada d'Herrera hi ha 8 anys de diferència.
Es pot acusar els partits de tenir un funcionament no sempre transparent. Però jo, des que estic a ICV he pogut votar i escollir tots els caps de llista de totes les eleccions (excepte el senat, que no sé pq no es fa amb primàries) i també els secretaris generals.
No sé, però em sembla una crítica "antiga".

Andrés Querol Muñoz ha dit...

Joan Carles, t'hauràs d'informar una mica millor. Tant Joan Herrera com Joan Coscubiela han estat elegits en eleccions primàries obertes a tota la militància i simpatitzants d'ICV.

I precisament ICV-EUiA és l'única opció que ha presentat una inciativa que ja ha anunciat que mantindrà més enllà del 20N de participació ciutadana a través de la web.

Gabriel Jaraba ha dit...

Dir a la gent d'esquerres que no votin Iniciativa és equivalent a dir-los que votin les dretes. Així de simple. La resta és literatura.

Publica un comentari