dilluns, 17 d’octubre de 2011

Us deixo unes fotos dels moments previs a la Marató d'Istambul, amb les amigues i els amics que solem anar plegats, fent curses i aprofitant per veure món. Sincerament molt dura, un recorregut amb molts desnivells, els últims Kms en pujada molta forta per un final de Marató. Tot, a més, en un dia de pluja i fred. Els carrers sense ningú animant, perquè els ciutadans d'Istambul continuen fent les seves coses, com pescar al pont del Galata, mentre a les seves esquenes passen els corredors/res

Però com sempre que les coses acaben be, l'esforç compensa. Malgrat tot, he aconseguit abaixar el meu temps de la marató de Barcelona 2010. El temps oficial es 3h 15m 09s. Espero que no em malinterpreteu, però es la meva millor classificació, el 4art de la categoria de + de 55 anys (d'un total de 128 inscrits que han acabat la cursa, dins la categoria). Això sí, a molta distància dels tres primers.

Els corredors de fons segur que m'entenen. De la resta només espero comprensió i que no em pregueu per boig. Ja sabeu allò de "Es quan corro que hi veig clar, foll d'una dolça metzina".

Ara ja puc dir que estem preparats per la marató electoral que ens espera. A ben segur serà dura, no sempre tindrem gent animant, però l'esforç s'ho val. I si em permeteu un simil, els anys que venen necessiten mentalitat de corredor de fons per no tirar mai la tovallola, fins i tot quan falten les forces.

Ànims, que l'esforç val la pena.


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Veig que estàs en forma. Algun dia, potser, en faré una, però segur que trigaré, si l'acabo, més que tu.
Ànims per la teva aventura electoral!
Aureli

LLuis ha dit...

No sé d´on treus el temps Joan, però aixó també s´ha de valorar....
Corredor de fons a la ruta, corredor de fons a la lluita


Salutacions

Lluís ha dit...

Hola Joan,
he llegit la teva conferència a la URL, queda clar que el problema no només és de CIU, com vaig dir una vegada al teu anterior blog, la directora de TV3 va fer una entrevista al Sr.Montilla, on personalment vaig treure la conclusió que va faltar al respecte , i és ara quan la Sr.Terribas fa aquesta crítica quan li veu la cua al gat, mentres ha estat permitint la no pluralitat del Sr. Cuní, el Sr. Sala Martí ....Queda clar una cosa que els que defensem una televisió pública o hem fet sempre. I una cosa que no va treballar el govern tripartit és que van permetre masses coses a la televisió/ràdio pública. No sé si has tingut la possibilitat de veure l´entrevista que va fer el Sr.Manel Fuentes al professor Vicenç Navarro, vergonyosa com a profesional i més com a representant de la radio pública catalana. Ens queden temps dificils.
Salutacions

Anònim ha dit...

Hola Joan:

Primer de tot, felicitar-te perquè veig que estàs en forma i desitjar-te molta sort en aquestes eleccions. Per altra banda, dir-te que he quedat una mica sorprés (i descol·locat) quan he llegit que a aquesta Marató no vas voler posar Espanya a la casella que corresponia, i que la vas deixar en blanc. Vull que sàpigues que, uns quants de gent d'esquerres i no nacionalistes ens sentim cada cop més orfes. Sort, perquè em sembles bon tio, de fiar. Però el meu vot l'heu perdut, per primer cop en bastants anys

Publica un comentari